Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

08 Грудня, 2023 р., 09:29
Вже традиційно щороку у грудні з метою з метою розвитку творчих здібностей, творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, виявлення талановитої учнівської молоді, формування практичних умінь та навичок учнів з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику  проводяться Всеукраїнські  конкурси-виставки ,,Новорічна композиція” та ,,Український сувенір”. Ось і цьогоріч к конкурсах взяли участь учні закладів загальної середньої освіти Сюртівської сільської ТГ: Паладь-Комарівецької гімназії, Малогеєвецького ліцею ім.Ф.Егрі, Сюртівського ліцею, Великогеєвецької гімназії, Ратівецької гімназії. Учасники Конкурсу подали гарні, цікаві, майстерно виконані 50 робіт на конкурс ,,Новорічна композиція”. На виставку представлено роботи, зроблені з різноманітних матеріалів та з використанням різних технік: квілінг, паперопластика, ниткова графіка, декупаж, природні та штучні матеріали, ручне шиття, вироби з пряжі тощо.  Конкурсні експонати приваблюють оригінальністю та красою, створюють святковий новорічний настрій. У своїх роботах учні розкрили творчі здібності у виготовленні новорічної композиції, показали високий рівень майстерності, творчої фантазії та уяви.
06 Грудня, 2023 р., 09:08
День Святого Миколая - улюблене свято малят. Ось і в цьому році Святий Миколай прийшов до чемних діточок  Великогеєвецької ЗДО.
05 Грудня, 2023 р., 08:26
День Збройних Сил України – одне з найважливіших свят в нашій країні, особливо в цей час. Воно з’явилося ще в 1993 році, майже відразу після прийняття Україною незалежності. І з того дня День Збройних Сил України щорічно відзначають 6 грудня.
04 Грудня, 2023 р., 11:55
ЗАГРОЗИ ТА НЕБЕЗПЕКИ ВІД ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИХ ПРЕДМЕТІВ
30 Листопада, 2023 р., 15:39
ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність ТОВ «Торгова компанія «Спецбуд» (код ЄДРПОУ: 42530529) , яка підлягає оцінці впливу на довкілля
29 Листопада, 2023 р., 15:01
       У Ратівецькому ЗДО провели тиждень безпеки. Щиро дякуємо Інспекору СЮП ВП Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області Лейтенант поліції Теменко Світлані та Кіш Віолетті Степанівни начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Сюртівської сільської ради за заняття також за гарні поради для наших вихованців які наші дітки уважно слухали та щирим серцем сприймали.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь