Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04 Грудня, 2023 р., 11:55
ЗАГРОЗИ ТА НЕБЕЗПЕКИ ВІД ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИХ ПРЕДМЕТІВ
30 Листопада, 2023 р., 15:39
ПОВІДОМЛЕННЯ про плановану діяльність ТОВ «Торгова компанія «Спецбуд» (код ЄДРПОУ: 42530529) , яка підлягає оцінці впливу на довкілля
29 Листопада, 2023 р., 15:01
       У Ратівецькому ЗДО провели тиждень безпеки. Щиро дякуємо Інспекору СЮП ВП Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області Лейтенант поліції Теменко Світлані та Кіш Віолетті Степанівни начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Сюртівської сільської ради за заняття також за гарні поради для наших вихованців які наші дітки уважно слухали та щирим серцем сприймали.
28 Листопада, 2023 р., 12:11
     Вже традиційно у листопаді з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді стартує ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Всеукраїнські учнівські олімпіади стимулюють інтерес школярів до поглибленого вивчення предметів, сприяють розвитку обдарованих учнів, допомагають у виборі майбутньої професії.
23 Листопада, 2023 р., 13:00
Цікавий та  повчальний день проведено у Ратівецькому закладі дошкільної освіти. До  заняття та надання корисних порад для  вихованців закладу долучилися інспекор СЮП ВП Ужгородського РУП ГУНП в Закарпатській області Лейтенант поліції - Світлана Теменко та начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Сюртівської сільської ради - Віолетта Кіш. 
21 Листопада, 2023 р., 17:54
На виконання наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації -  Закарпатської обласної військової адміністрації  від 16.10.2023№627 ,,Про проведення   у 2023 році  обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт  на тему ,,Захисники України: історія і сьогодення”, з метою вшанування мужності та героїзму захисників і захисниць незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, формування загальнолюдських моральних орієнтирів і духовних цінностей, виховання соціально активних громадян України, стійких, рішучих, відданих Україні патріотів, підтримки і розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді упродовж  жовтня-листопада  2023 року проведено І та ІІ етапи обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт  на тему ,,Захисники України: історія та сьогодення” (далі - Конкурс)
21 Листопада, 2023 р., 15:09
«Лють» – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Основні завдання — відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.
21 Листопада, 2023 р., 14:34
Розпорядження сільського голови №139/02-18 від 13.11.2023р. "Про скликання третього засідання десятої сесії восьмого скликання Сюртівської сільської ради"

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь