Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 Грудня, 2023 р., 14:50
З 4 до 10 грудня 2023 року заклади загальної середньої освіти Сюртівської ТГ взяли участь у Всеукраїнській інформаційно-просвітницькій тематичній акції „Національний тиждень читання” та провели ряд заходів, спрямованих на популяризацію кращих надбань української та зарубіжної літератури, активізації роботи бібліотеки з дітьми, стимулювання в учнів інтересу до читання якісної сучасної літератури, виявлення читацьких уподобань та пріоритетів, вироблення навичок самостійної роботи з книгою, а також заохочення до читання. Зокрема проведено: конкурс читців – декламаторів віршів та поезій (Ратівецька гімназія); медіа – анонс «Життя і творчість українського прозаїка, поета, публіциста, основоположника пореволюційної української прози Миколи Хвильового»(Ратівецька гімназія); презентації: «Подорож Країною улюблених книг» (Ратівецька гімназія), «Діти України читають» (Великогеєвецька гімназія) флешмоб під гаслом «Хвилинка читання»(Ратівецька гімназія); зустріч з книгою та бібліотекою, під час якої діти познайомились з поняттями «бібліотека», «бібліотекар», «читач», правилами поведінки у бібліотеці, спілкування з книгою та гігієною читання (Ратівецька гімназія, Галоцька ПШ); виховний захід на тему: читання вголос «Теплі зимові читання» (Паладь-Комарівецька гімназія); -  виховну годину «Читаюча нація – непереможна» (Великогеєвецька гімназія);
14 Грудня, 2023 р., 14:49
Розпорядження сільського голови №153/02-18 від 13.12.2023р. "Про скликання першого засідання одинадцятої сесії восьмого скликання Сюртівської сільської ради"
13 Грудня, 2023 р., 15:55
Сюртівська сільська рада щиро дякує благодійному фонду «ДОРКАС – ЗАКАРПАТТЯ» за співпрацю та підтримку жителів громади в цей нелегкий для всіх час. Щорічно напередодні різдвяних та новорічних свят одинокі жителі похилого віку,особи з інвалідністю та малозабезпечені родини Сюртівської громади отримали натуральну допомогу(продуктові набори)від БФ «ДОРКАС – ЗАКАРПАТТЯ» Доброта, чуйність, безкорисливість, взаєморозуміння та взаємопідтримка допомагають боротися з будь-якими викликами!
13 Грудня, 2023 р., 15:51
Особлива увага та підтримка надається військовослужбовцям та їх родинам. За сприяння Сюртівської сільської ради сім'ї військовослужбовців, які користуються пічним опаленням отримали безкоштовно тверде паливо (дрова).
12 Грудня, 2023 р., 15:45
14 грудня  2023   року  в рамках проєкту  "Програма прискорення приватних інвестицій в сільське  господарство" фахівець сектору "Чопського бюро правової допомоги" Ужгородсько-Мукачівського відділу надання безоплатної правової допомоги  Західного управління безоплатної правової допомоги Західного регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  буде проводити  прийом громадян  з 10.00 до 12.00 год. для мешканців Сюртівської  ТГ  за  адресою с.Сюрте, вул. Ракоці, буд.2 . Працівник бюро буде надавати  безоплатні правові консультації громадянам.
12 Грудня, 2023 р., 09:30
День хустки символізує об’єднання жіночих поколінь, передавання хустки від матері до доньки як цінності, плекання українських традицій та звичаїв. У давнину хустка символізувала оберіг та була обов’язковою для носіння заміжніми жінками. Тому щороку українки діляться родинними історіями хусток, унікальними орнаментами та передають одна одній цінні знання.
12 Грудня, 2023 р., 09:26
У нашому садочку відбулося чарівне свято Миколая.
12 Грудня, 2023 р., 09:24
Всеукраїнська конкурс-виставка  „Український сувенір” проводиться щорічно у грудні з метою виховання національного світогляду, учнівської молоді, залучення молодого покоління до джерел  і процесу творення українського народного мистецтва, стимулювання розвитку  творчого пошуку.
11 Грудня, 2023 р., 16:04
 Система БПД надає правничу підтримку близьким родичам зниклих безвісти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь