Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 Листопада, 2023 р., 09:25
Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та  Міжнародний конкурс з української мови ім.П.Яцика  проводяться щорічно і сприяють  утвердженню державного статусу української мови, піднесенню її престижу серед молоді та вихованню поваги до культури і традицій українського народу.
03 Листопада, 2023 р., 12:34
2 листопада 2023 року у період осінніх канікул у Сюртівській ТГ на базі Сюртівського ліцею відбулося проведення практичного тренінгу-навчання з питань впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому процесі та організації освітнього процесу в початковій школі в реаліях сьогодення, у якому взяли участь учителі початкових класів усіх закладів загальної середньої освіти громади.
20 Жовтня, 2023 р., 09:11
   19 жовтня  2023 року на базі ЗІППО відбулася нарада працівників відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Сюртівської сільської ради та керівників закладів освіти Сюртівської  ТГ.
13 Жовтня, 2023 р., 13:51
До уваги платників податків-фізичних осіб щодо мінімального податкового зобов'язання
13 Жовтня, 2023 р., 09:34
Підведено підсумки І (територіального) етапу Всеукраїнського конкурсу творчості дітей та учнівської молоді
13 Жовтня, 2023 р., 09:29
12.10.2024 у Великогеєвецькому ЗДО ,,Казковий палац”  відбулося свято Осені мета якого навчити вихованців бачити розмаїття осінньої природи, розкрити красу осінньої природи за допомогою поетичного слова, музики, пісень, художньої творчості дітей, викликати захоплення красою природи, розвивати артистичні здібності дітей, згуртувати  дитячий колектив.
12 Жовтня, 2023 р., 14:43
Товариство з обмеженою відповідальністю «АВЕ Ужгород» (надалі – «Виконавець»), яке є Виконавцем послуг з управління  побутовими відходами на території громади,  інформує про публікацію індивідуального договору про надання послуги з управління побутовими відходами, який є публічним  договором  приєднання. (надалі – «Договір»).  
12 Жовтня, 2023 р., 14:39
Молодіжна рада при Закарпатській ОВА проводить опитування щодо реалізації молодіжної політики в громадах, потреби й проблемні питання, які турбують молодь, задля напрацювань з метою покращення ситуації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь