Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ соціального захисту населення

19 Квітня, 2022 р., 14:12
Компенсація витрат надається у розмірі 6500 гривень щомісяця за кожну працевлаштовану особу, за яку роботодавцем сплачується єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, на період воєнного часу та протягом 30 календарних днів після його скасування або припинення.
19 Квітня, 2022 р., 14:11
«Прихисток» – проект, створений для розміщення українців, які вимушені переїхати із зон бойових дій. Люди, які безкоштовно нададуть житло переселенцям, зможуть отримати від держави близько 450 грн на місяць за кожну особу на комунальні послуги.
19 Квітня, 2022 р., 13:54
Внутрішньо переміщені особи (ВПО) – це люди, які залишили свої домівки, рятуючись від небезпеки, але не перетнули міжнародний кордон, а залишились на території рідної країни. ВПО перебувають під законним захистом свого уряду. Вони зберігають усі права та захист згідно з міжнародним законодавством з прав людини.
19 Квітня, 2022 р., 13:53
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 07.03.2022 року № 214 повідомляємо, що Уряд автоматично продовжує виплати деяких державних соціальних допомог на період воєнного стану
19 Квітня, 2022 р., 13:16
Сюртівська сільська територіальна громада утворена 2020 року в рамках адміністративно-територіальної реформи 2015 року. До складу громади увійшли населені пункти: села Сюрте, Тийглаш, Ратівці, Часлівці, Великі Геївці, Малі Геївці, Руські Геївці, Паладь-Комарівці, Малі Селменці, Галоч,  Палло, Батфа з адміністративним центром у с. Сюрте Ужгородського району Закарпатської області. Внаслідок проведення перших виборів 25.10.2020 р. набули повноважень сільські, селищні, міські ради та відповідні сільські, селищні, міські голови у територіальних громадах, утворених Кабінетом Міністрів України відповідно до Закону України від 16.04.2020 р. № 562 «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад». До Сюртівської громади внаслідок проведення  виборів приєдналося 11 сіл. Тож наразі загальний склад громади  — 12 населених пунктів з адміністративним центром у с. Сюрте.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь