Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ соціального захисту населення

27 Вересня, 2022 р., 15:02
Кого саме це стосується, роз’яснила заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Галина МАСЛЯКЕВИЧ.
12 Вересня, 2022 р., 15:44
Кожен працюючий українець має право на проходження після стаціонарного лікування оплачуваного курсу реабілітації після отриманих внаслідок бойовий дій травм за кошти Фонду соціального страхування України. Таке реабілітаційне лікування спрямоване на відновлення організму після завершення гострого періоду та часто дозволяє уникнути первинної інвалідності чи перешкодити подальшому погіршенню стану.
07 Вересня, 2022 р., 12:47
Під час повномасштабного вторгнення неможливо зафіксувати кількість випадків сексуального насилля з боку окупантів. Сексуальне насилля під час війни не має строку давності. Незалежно ві того, коли людина заявить про злочин — винного можна буде притягнути до відповідальності.
05 Вересня, 2022 р., 15:23
Закарпатські домогосподарства, котрі прихистили ВПО, та сім’ї військовослужбовців можуть отримати пільговий кредит на підготовку до опалювального сезону.
16 Серпня, 2022 р., 12:28
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 лютого 2016 року No 136 «Про затвердження Порядку здійснення верифікації та моніторингу державних виплат» Міністерство фінансів України постійно проводить перевірку (верифікацію) всіх видів соціальних виплат, в т. ч. і пенсій. При виявленні недостовірних (неактуальних) даних відповідні соціальні виплати особі призупиняються. Тому в разі заміни документів, які посвідчують чи ідентифікують особу (паспорт, ідентифікаційний код тощо), а також зміни прізвища, імені, по батькові, місця проживання пенсіонер зобов’язаний в 10-денний термін особисто відвідати територіальний орган Пенсійного фонду України та надати оригінали змінених документів, які будуть внесені в особисту пенсійну справу пенсіонера. Якщо особа не подає у визначені терміни дані про зміну її персональних даних, виплата пенсії їй призупиняється до з’ясування обставин та встановлення підстав для її поновлення.
16 Серпня, 2022 р., 12:19
Відповіді на поширені запитання працівників в умовах воєнного стану
22 Червня, 2022 р., 15:46
В Україні створили портал «Поряд» (https://poryad.in.ua), за допомогою якого будь-хто може просити про допомогу та надавати її без посередників. Важливою перевагою порталу є те, що там усе в одному місці, а інтерфейс простий та зрозумілий для кожного.
22 Червня, 2022 р., 15:43
З 6 червня Всесвітня продовольча програма ООН в Україні (далі – ВПП ООН) відкрила загальнонаціональну гарячу лінію в Україні.  Ми знаємо що ВПО надалі звертаються до Ваc з запитаннями на рахунок грошової допомоги від ВПП ООН. Гаряча лінія інформує українців про гуманітарну продовольчу допомогу від ВПП ООН.  Телефонуючи на гарячу лінію, кожен зможете отримати відповіді на поширені запитання за допомогою інтерактивної голосової відповіді. У випадку, якщо у телефонуючого залишаються запитання, оператори гарячої лінії готові надати персоналізовану допомогу. 
18 Травня, 2022 р., 14:31
Робота Фонд соціального страхування України під час війни

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь