Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

18 Липня, 2023 р., 11:53
Враховуючи співпрацю центру зайнятості з органами місцевого самоврядування, ТОВ "ФУДКОМ", що спеціалізується на роздрібній торгівлі в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, яке звернулося з проханням про допомогу в оперативному підборі працівників, пропонує актуальні вакансії :
18 Липня, 2023 р., 11:50
Враховуючи співпрацю центру зайнятості з органами місцевого самоврядування, ТОВ «Турбогаз Ужгород», що спеціалізується на виробництві обладнання для нафтової, гірничодобувної промисловості та товарів широкого вжитку, сталевого і чавунного литва, яке звернулося з проханням про  допомогу в оперативному підборі працівників, пропонує актуальні вакансії:
18 Липня, 2023 р., 11:45
Враховуючи співпрацю центру зайнятості з органами місцевого самоврядування, КП "Водоканал м. Ужгорода" (забір, очищення та постачання води), яке звернулося з проханням про допомогу в укомплектуванні кваліфікованими кадрами вільні робочі місця, пропонує актуальні вакансії :
22 Червня, 2023 р., 12:45
Шановні споживачі, ТОВ «Закарпаттяенергозбут» інформує про запровадження єдиного рахунку, який з 01.07.2023 року буде використовуватись для оплати за спожиту електричну енергію споживачами універсальної послуги (побутовими та малими непобутовими споживачами).
22 Червня, 2023 р., 12:22
Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформує, що погодні умови – періодичні опади, помірні температури повітря, їх коливання протягом доби, створюють ризик ураження посадок картоплі фітофторозом. З метою недопущення цього у фазу бутонізації – цвітіння рекомендовано проведення профілактичних обробітків фунгіцидами. Для захисту картоплі від фітофторозу для роздрібного продажу населенню відповідно до «Переліку пестицидів та агрохімікатів, дозволених до використання в Україні», рекомендовані препарати: азогард, глобазтар, ацидан, вальтер, дітанМ-45, док Про, захист, квадріс, купроксат, магнікур Фіно, медян Екстра, пенкоцеб, ревус Топ, ридоміл Голд, танос, тайтл, фантасті, чарівник, юнкер у рекомендованих нормах внесення, що вказані на упаковках.
22 Червня, 2023 р., 12:20
Насамперед проконсультуватися з юристом з конкретного правового питання або ж отримати розʼяснення законодавства чи фахову пораду щодо певних документів, які надали юристу на розгляд; допомогу в написанні скарг, заяв або інших непроцесуальних документів; за умови приналежності клієнта до визначених законодавством категорій осіб – і вторинну правову допомогу, тобто поміч у складанні процесуальних документів та представництво інтересів клієнта в суді. Система БПД працює, щоб кожен, хто потребує правової допомоги, міг безперешкодно її отримати. А завдяки розгалуженій мережі бюро правової допомоги в Україні правничі послуги доступні навіть для мешканців невеликих міст та селищ. Водночас у населених пунктах, де немає бюро правової допомоги, юристи організовують консультаційні пукти доступу до БПД. Якщо ж людина за станом здоров’я або через життєві обставини не може звернутися до бюро чи консультпункту – фахівці бюро нададуть їй адресну правову допомогу за місцем перебування. Адресу найближчого бюро правової допомоги можна дізнатися за посиланням: https://bit.ly/bpd_buro
14 Червня, 2023 р., 11:36
Будинок культури села Часлівці запрошує 16 червня 2023 року на дитяче свято "Дитячий день пригод"
22 Травня, 2023 р., 14:32
Повідомляємо, що ухвалою Закарпатського окружного адміністративного суду від 20.03.2023 року відкрито загальне позовне провадження в адміністративній справі №260/1684/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕНЕРГІЯ-СВ",  (89412, Закарпатська обл. Ужгородський р-н, с. Оноківці, вул. Ротмана, 4, код ЄДРПОУ - 41216246) до Сюртівської сільської ради Ужгородського району Закарпатської області (89432, Закарпатська обл. Ужгородський р-н, с. Сюрте, вул. Ракоці, буд. 2, код ЄДРПОУ - 04350211) про визнання протиправним та скасування рішення. 
02 Травня, 2023 р., 15:18
Закарпатською обласною державною адміністрацією - обласною військовою адміністрацією створено цифровий інформаційно-довідковий портал ,,Допомога Закарпаття” (далі - Портал). Даний портал призначений для надання можливості мешканцям Закарпатської області та внутрішньо-переміщеним особам (ВПО) отримати всю необхідну довідкову інформацію (про житло матеріальну, гуманітарну, медичну та психологічну допомогу, пошук роботи тощо) та звернутись за допомогою в рамках єдиного посилання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь