Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей

19 Січня, 2023 р., 10:00
Проведено комісію з питань захисту прав дитини № 1 - 19 січня 2023 року.  Порядок денний включав у себе 4 питань, комісією  прийнято відповідні рішення та висновки щодо  подальшої долі дітей та інших питань, які розглядалися на комісії. 
10 Травня, 2022 р., 13:53
Служба у справах дітей організувала для дітей внутрішньо переміщених осіб Сюртівської сільської ради безкоштовні ліки першої необхідності. Фармацевтичні засоби згідно із запитами батьків надала Громадська організація «Точка рівноваги» (керівник Марія Гаража), які з початком війни розгорнули свою діяльність в Закарпатті, хоча родом із Донеччини.
27 Квітня, 2022 р., 13:52
Інформація щодо постраждалих від сексуального насильства під час війни
22 Квітня, 2022 р., 17:02
Звіт про роботу служби у справах дітей за 2021 рік
22 Квітня, 2022 р., 15:53
Пропонуємо  вашій увазі  цікавинки для підвищення рівня обізнаності серед різних вікових груп населення, щодо небезпеки від мін та ВНП, навчання правильному поводженню з ними у небезпечних ситуаціях. Важливо ознайомити своїх дітей!!!
10 Лютого, 2022 р., 17:03
Мета інформаційної кампанії - продемонструвати, що лише через розбудову інклюзивного та безбар'єрного суспільства можна забезпечити право кожної дитини зростати в родині, отримувати якісну освіту, бути інтегрованою в життя своїх громад та розвиватися відповідно до своїх потреб та можливостей. ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар'єрів - відеоролик
08 Лютого, 2022 р., 18:11
Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Маяк». Табір знаходиться на березі Чорного моря (Миколаївська область, Березанський район, село Рибаківка) зі своїм власним піщаним пляжем і огородженою територією. Пропонуємо організувати літній оздоровчий відпочинок, із проєктними творчими локаціями і спортивними інтенсивами на березі Чорного моря, на нашій базі для дітей віком від 7 до 17 років. Наш табір має найкращі можливості для оздоровлення, відпочинку та розвитку дитини у літній період.
08 Грудня, 2021 р., 11:14
03 – 06 грудня 2021 року з нагоди традиції до Св. Мікулаша (за григоріанським календарем) служба у справах дітей виконавчого комітету Сюртівської сільської ради відвідала сім’ї територіальної громади, де виховуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також сім’ї, де діти опинилися в складних життєвих обставинах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь