Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17-19 лютого 2023р. танцювальні колективи БК с. Тийглаш «Орхідея», «Естерланц» та клуб любителів народної пісні «Чологань» провели чудові вихідні, багаті на програми в населеному пункті Лудаш (Сербія)

Дата: 28.02.2023 12:20
Кількість переглядів: 122

Танцювальні  колективи БК с. Тийглаш «Орхідея», «Естерланц» та клуб любителів народної пісні «Чологань» 17-19 лютого 2023р. провели чудові вихідні, багаті на програми в населеному пункті Лудаш (Сербія), який вже 12 років є побратимом з селом Тийглаш. З цього часу, з року в рік наші самодіяльні колективи проводять спільні культурно-мистецькі заходи, чередуючи їх місце проведення.

Цьогоріч нас запросили на участь в святковій програмі «Фаршангі напок» (Масляна) в Лудаші. Організатори,  як завжди  так  і цього разу,  влаштували нам чудовий прийом та розважальну програму. Після приїзду та поселення в гостинному дворі «Лудаші Гуляш», в суботу, відвідали зоопарк в м. Паліч, а вже о 15.00 цього ж дня провели для дітей конкурс на кращий костюм та організували інші цікаві розваги. О 19.00 всі наші колективи виступили  на організованому місцевою громадою концерті  «Фаршангі тейбал». Наступного дня після участі в святій Месі та пообідавши стравами приготованими місцевими мешканцями о 14.30 прийняли участь в урочистому концерті, в якому нашу громаду представили танцювальні  колективи БК с. Тийглаш «Орхідея», «Естерланц» та клуб любителів народної пісні «Чологань», а господарів свята колективи культурного товариства  «Лудаш Маті» та колективом «Кішпіаці танцошок».

Учасники колективів безмежно вдячні Терезії Вашархелі, голові Культурної асоціації «Лудаш Маті», вокальному гурту «Фузирфоно» та меру Лудаша Тібору Аладічу за запрошення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь