Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Різдво Христове, Новий рік – свята надії і віри у краще майбутнє

Дата: 21.12.2022 15:52
Кількість переглядів: 136

Різдво Христове, Новий рік – свята надії і віри у краще майбутнє. З особливим нетерпінням чекають цього дня діти, які сподіваються на здійснення заповітних мрій. Адже так приємно знайти під ялинкою омріяний пакуночок із сюрпризом.

Тут вже дорослі стараються, як тільки можуть, щоб зробити ці миті у житті дітей незабутніми. Тож до такого чарівного дійства долучилися і наші постійні благодійники: ФОП Кривонос Наталія Сергіївна, СТОВ «АГРО-ЛУЧКИ» в особі Добрянський Михайло Васильович, ТОВ «ЛЕЙЕР УКРАЇНА» в особі Фодор Алла Петрівна, Фермерське господарство «ГЕРМАТ» в особі Молнар Іштван Іштванович, військовослужбовці Національної гвардії України.. Тому висловлюємо щиру подяку цим прекрасним людям із великими серцями, які у цей нелегкий час  посприяли у придбанні новорічних подарунків для вихованців дитсадків та учнів шкіл нашої об’єднаної територіальної громади. Адже робити добро – це так прекрасно, коли посміхаються діти, коли їхні оченята сяють від захвату і щастя.

Сердечно дякуємо Вам за розуміння та допомогу, а також шлемо найтепліші вітання з Новим Роком і Різдвом Христовим. Зичимо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

Нехай новий 2023 рік принесе вам мир, щастя, здоров'я, благополуччя. Успіхів вам на трудовій ниві і всіляких гараздів у житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь