Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вручення грошових премій переможцям ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад

Дата: 22.11.2022 11:14
Кількість переглядів: 96

Фото без опису  Незважаючи на нелегкий, тривожний час для України департаментом освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації – Закарпатської обласної військової адміністрації започатковано відзначення досягнень переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад. Понад 500 учнів ЗЗСО області отримали грошові  премії  у розмірі 1000 грн  -  за І місце; 500 грн. -  за II місце , та 300 грн. - за III місце.

Відзнаки отримали і учні закладів загальної середньої освіти Сюртівської ТГ: Шніцер Жофія Іштванівна, учениця Великогеєвецької гімназії, - за  І  місце в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади з угорської мови та літератури, та  Цитряк Марцел Тиберієвич, учень Сюртівського ліцею, -  за  ІІІ місце  в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади  з англійської мови.

Заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації - Закарпатської обласної військової адміністрації – начальник управління фінансового забезпечення та управління персоналом  Маюрник Вероніка Карлівна привітала з досягненнями та  вручила премії Марцелу Цитряку та мамі Жофії Шніцер – Шніцер-Фекете Андреі Стефанівні, оскільки сама учениця перебуває за кордоном, продовжуючи навчання дистанційно.

Арпад Іванович Пушкар, Сюртівський сільський голова, також щиро привітав  Марцела Цитряка і  Жофію Шніцер - переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, та їх батьків, побажав нових досягнень.

Щиро вітаємо переможців!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь