Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

історія навчального закладу

Дата: 07.06.2022 17:06
Кількість переглядів: 196

В с.Галоч вже у 1912 році працювала школа. Від 1945 року в Галочі утворилася школа з угорською регіональною мовою навчання. Позакласне читання діяло до 1992 року, коли школа із старої будівлі перейша на другий поверх побудованої за радянських часів будівлі дитячого садка, передавши при цьому стару будівлю під сільську раду. У 1996/97 навчальному році від школи відібрали один клас, де була розміщена бібліотека, тому для дітей залишився тільки один клас.

У 2021/2022 навчальному році в Галоцькій ПШ навчається 36 дітей у чотирьох класах.  Вчительський склад школи: Санісло Е.З, Санісло Б.З, Сокач А.І., Петрішка Н.З., Калитка В.Т. Дошкільне відділення Галоцької ПШ налічує 21 дитину та вихователя Береш Г.Б. і музкерівника Шляхту Н.Ю. Технічний персонал складається з 5 осіб.

Школа складається з наступних приміщень: 4 класи, один великий коридор, учительський кабінет, а також сучасний таулет. Дошкільне відділення складається з двох спальних приміщень, їдальні, ігрової кімнати, туалету, кухні та кабінету директора.

Більша частина випускників Галоцької ПШ продовжили навчання після закінчення школи. Вони обрали для себе такі професії як педагог, лікар, інженер, програміст. Наші колишні учні працюють як у виробничій сфері, так і у сфері обслуговування.

Питання газового опалення та водопостачання у школі вирішені. Для дітей є як холодна так і гаряча вода, а такоє внутрішній туалет, із сучасним умивальником.

З газовим опаленням у школи немає проблем. Оплата за природний газ завжди проводиться вчасно.

Харчування дітей забезпечується на місці, їжа готується кухарем у кухні дошкільного відділення Галоцької ПШ. Для учнів 1-4 класів харчування безоплатне, для дошкільників становить 40% суми від загальної вартості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь