Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЛІКИ ДЛЯ ДІТЕЙ, ЯКІ РЯТУЮТЬСЯ ВІД ВІЙНИ

Дата: 10.05.2022 13:53
Кількість переглядів: 470

Служба у справах дітей організувала для дітей внутрішньо переміщених осіб Сюртівської сільської ради безкоштовні ліки першої необхідності. Фармацевтичні засоби згідно із запитами батьків надала Громадська організація «Точка рівноваги» (керівник Марія Гаража), які з початком війни розгорнули свою діяльність в Закарпатті, хоча родом із Донеччини.

Лікувальні засоби отримали в дошкільному закладі освіти «Чарівний сад» (керівник Еріка Сакач) с. Тийглаш та за місцем проживання в Галоцькому старостинському окрузі (староста Шандор Молнар).

Така можливість з’явилася за сприяння Служби у справах дітей Закарпатської обласної військовоїадміністрації, яка постійно налагоджує співпрацю з неурядовими організаціями з метою соціально-правового захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, внутрішньо переміщених осіб, які  опинилися в складних життєвих обставинах тощо.

На території Сюртівської громади станом на 10.05.2022 року проживає 117внутрішньо переміщених дітей, які очікують завершення бойових дій на їх малій батьківщині в різних куточках України. Служба у справах дітей виконавчого комітету Сюртівської сільської ради підписала з ГО «Точка рівноваги» (facebook.com/tochka.rivnovagi, донор - Фонд Dr.Friedrich Vogel-Stiftung (Швейцарія)) Меморандум про  співробітництво у вирішенні питань соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, усиновлених, влаштованих до прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та соціально-реабілітаційних центрів (дитячих містечок).

Дякую керівникам структурних підрозділів громади, які долучаються до допомоги дітям війни. ССД надалі приймає замовлення на необхідні лікарські засоби для дітей зазначених категорій, які проживають на території сільської ради – на ел-пошту: ssd.szurte@gmail.com.

На фото: Ліки – для дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь