Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛОСЯ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

Дата: 29.01.2022 20:47
Кількість переглядів: 6281

Фото без опису 

26 січня 2022 року відбулося Перше засідання комісії з питань захисту прав дитини Сюртівської сільської ради. Голова органу опіки і піклування Арпад Пушкар і начальник служби у справах дітей Ірина Гармасій винесли на розгляд комісії чотири питання, що стосуються ухиляння батьків від виконання своїх батьківських обов’язків, влаштування, які опинилися в складних життєвих обставинах, в спеціалізовані заклади, та соціального захисту дітей-сиріт та дітей, які залишилися батьківського піклування.

У засіданні комісії взяли участь вчителі Сюртівського ліцею, представники Ужгородського відділу поліції РУП в Закарпатській області.

Комісія заслухала батьків, дітей, їх родичів, представників освітньої сфери. За результатами розгляду винесено два рішення про позбавлення батьківських прав за систематичне ухиляння від виконання батьківських обов’язків на затвердження виконавчим комітетом. Комісія вирішила одному батькові надати допомогу в лікуванні  від алкогольної залежності.  

Інших членів територіальної громади, яких служба у справах дітей викликала на комісію, попереджено про адміністративну відповідальність за не виконання батьківських обов’язків щодо неповнолітніх дітей відповідно до ст. 184  КУпАП, ст. 19 Закону України «Про охорону дитинства», в якій зазначено, що кожна дитина має право на освіту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь