Сюртівська територіальна громада
Закарпатська область, Ужгородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс-виставка ,,Новорічна композиція” та ,,Український сувенір”

Дата: 11.12.2021 11:38
Кількість переглядів: 6848

Традиційно щороку з 1 по 10 грудня, з метою з метою розвитку творчих здібностей, творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, виявлення талановитої учнівської молоді, формування практичних умінь та навичок учнів з виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику, та формування в учнів дбайливого ставлення до природи  проводяться Всеукраїнські  конкурси-виставки ,,Новорічна композиція” та ,,Український сувенір”.

Цього року у  Конкурсах взяли участь учні всіх закладів загальної середньої освіти Сюртівської сільської ТГ: Паладь-Комарівецької гімназії, Малогеєвецького ліцею ім.Ф.Егрі, Сюртівського ліцею, Великогеєвецької гімназії, Ратівецької гімназії, Галоцької ПШ, Часлівецької ПШ. Учасники Конкурсів подали гарні, майстерно виконані 4 роботи на конкурс „Український сувенір” та 42 роботи на конкурс „Новорічна композиція” за номінаціями ,,Cтилізована ялинка”, ,,Новорічна композиція”, ,,Новорічний вінок”, ,,Сюжетна  композиція”, ,,Новорічний колаж чи картина”, ,,Новорічний  подарунок” .

Кращі з  експонатів було передано на обласну виставку в Закарпатський обласний еколого – натуралістичний центр учнівської молоді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь